Inbreng

Ook u loopt er wel eens tegenaan. De zolder puilt uit. In de garage staan meer dingen die u niet gebruikt dan wel.
U moet het huis van een overledene leeg opleveren. U gaat verhuizen en/of kleiner wonen. Een verzameling of hobby waar u op uitgekeken bent. Die erfenis antieke streeksieraden zijn niet echt uw smaak.

Waarom items laten veilen?

Op een veiling zijn vele kopers aanwezig en zodoende wordt de hoogste prijs behaald voor uw items, en regelt het veilinghuis het gehele proces van de verkoop

Waarom VeilingHuis De Jager Goes?


 

Jarenlange expertise aanwezig om uw items zo goed mogelijk in
de markt te zetten en alles naar waarde in te schatten.

 

Wij adverteren met uw bijzonderste items in alle toonaangevende bladen, als The Antique Trade Gazet, Collect, Origine, Vind, Tableau en Verzamelkrant, zonder hiervoor kosten te berekenen.

 

Door behaalde veilingresultaten marktleider op diverse gebieden zoals sieraden, bloedkoraal en Chinees porselein.

 

Wij veilen tevens voor diverse inbrengers al jarenlang in gedeeltes om hen in hun eigen gewenste tempo afscheid te laten nemen van hun verzamelingen.

 

Persoonlijke en respectvolle begeleiding van het verkopen van een item tot gehele inboedel of verzameling.

 

Professionele fotografie van items in eigen fotostudio, zodat uw items er het beste uit komen te zien.

 

Wij veilen zowel live in de zaal als met de 5 grootste internet veiling site ter wereld, zodat uw items de grootst mogelijke internationale aandacht krijgen.

 

U betaalt 0% inbrengcommissie voor de Internationale Kunst, Antiek & Juwelen Veiling, het laagste van geheel Nederland en België. Dus u krijgt 100% van de hamerprijs uitbetaald. U betaalt achteraf slechts € 15 per kavel.

 

U brengt uw item(s) op de openingstijden. Vervolgens wordt er door een van de taxateurs bekeken of uw goederen geschikt zijn voor de Internationale Kunst, Antiek & Juwelen Veiling of de Inboedel Veiling. Uw opbrengst wordt 28 werkdagen na de veiling, indien de koper de items heeft afgenomen en betaald, aan u uitbetaald.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken buitenom onze openingstijden of bij u thuis. U kunt ook foto’s van wat u zou willen inbrengen naar ons mailen. Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.