Hoe werkt een bieding

Er zijn 4 manieren waarmee u kunt bieden tijdens onze Kunst & Antiek Veilingen

1 U kunt een schriftelijk bod achterlaten op 1 of meerdere kavels. Hiervoor gaat u naar de catalogus, u klikt op het gewenste kavel, u klikt vervolgens op bieden, voer uw maximale bod in, en klik of op verder bieden, indien u ook op andere kavels wilt bieden, of op verzenden. Vervolgens klikt u op afronden, u vult hier uw gegevens in en u klikt op verzenden. U krijgt dan binnen 24 uur een bevestiging van ons per email toegestuurd. Tijdens de live veiling, wordt er namens u meegeboden, tot het het maximale bod van u. Wanneer er geen andere biedingen zijn, wordt het afgeslagen voor een lager bedrag dan uw maximale bod. Indien er 2 gelijke schriftelijke biedingen zijn, dan kiest de veilingmeester, in random order, de winnende bieder. Wanneer uw de winnende bieder bent, krijgt u binnen 48 uur na de laatste veilingdag uw aankoopfactuur per email toegestuurd. Schriftelijke biedingen worden tot 24 uur voor aanvang van de veiling geaccepteerd.
2 U kunt telefonisch meebieden op 1 of meerdere kavels. U stuurt hiervoor een email aan ons via info@veilinghuisdejager.nl, met hierin uw naam en adresgegevens, het telefoonnummer waarop wij u tijdens de live veiling kunnen bereiken. Telefoonlijnen zijn beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang met het aanvragen hiervan, en tot 24 uur voor aanvang van de veiling, worden aanvragen beantwoord. Het minimale openingsbod voor een telefonische bieding is € 200. Wanneer het startbedrag van een kavel hoger is, dan is dat het openingsbod voor u, wanneer het startbedrag lager is dan € 200, dan dient u € 200 als openingsbod uit te brengen. Indien dit hoger is dan u wilt bieden, dan kunt u een schriftelijk bod achter laten, zoals hierboven is beschreven. Wanneer uw de winnende bieder bent, krijgt u binnen 48 uur na de laatste veilingdag uw aankoopfactuur per email toegestuurd.
3 U kunt live meebieden tijdens de veiling via het internet. Hiervoor klikt u hier, hier vult u vervolgens de gevraagde gegevens in, en binnen 24 uur wordt er bekeken of u approvend wordt om te bieden. Dit is een Engelstalig systeem en u dient te beschikken over een creditcard ter verificatie van u. Aanmelden om via het internet mee te bieden, dient minimaal 24 uur voor aanvang van de veiling te worden gedaan. Wanneer uw de winnende bieder bent, krijgt u binnen 48 uur na de laatste veilingdag uw uw aankoopfactuur per email toegestuurd.
4 U zelf aanwezig zijn tijdens onze veiling, op onze locatie, Livingstoneweg 18 in Goes, en zelf meebieden vanuit de de zaal.

Indien u uw aankopen verzonden wilt hebben, dan bieden wij hiervoor de service aan. Wij verzenden UITSLUITEND met DHL Express, hetgeen een duurdere maatschappij is, echter wij kregen veel te veel klachten over andere vervoerders, zodat wij hiervoor hebben gekozen. De kosten voor verzenden zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket, en de verzekerde waarde. Hierbij komt een vaste fee van € 25 per pakket voor Handling and Packing. Ophalen van uw aankopen is mogelijk tussen 10.00 en 15.00 uur, uitsluitend op afspraak, op de zaterdag aansluitend op de veiling en op de donderdag en vrijdag van de week erop.

Alle veilingresultaten van alle door ons gehouden veilingen, zijn te bekijken op www.liveauctioneers.com Op deze site zoekt u Veilinghuis de Jager op, en kunt u alles nazien.

Wij wensen plezier met onze veilingen.